Studie- en vakantiedagen

BSO tijdens schoolvakanties

We bieden een flexibele mogelijkheid voor  het inkopen van vakantieopvang. De meeste ouders hebben zelf geen 12 weken vakantie maar hebben ook geen 12 weken opvang nodig voor hun kinderen. Voor de buitenschoolse opvang is het mogelijk om per kalenderjaar het aantal dagen aan te geven dat u opvang nodig heeft. 

Tijdens de schoolvakanties en vrije dagen is BSO van Wittering.nl geopend tussen 07:30-18:30uur. 

Tijdens de vakanties en vrije dagen wordt er een apart programma aangeboden waarbij er veel afwisseling is in creatieve-, sport-, kook- en vrije activiteiten. 

Via de ouderapp kunt u opvang aanvragen voor tijdens de schoolvakanties.

 

BSO tijdens studiedagen

Wittering.nl heeft een aantal studiedagen en vrije dagen waarop het onderwijs voor de kinderen gesloten is. Natuurlijk kan uw kind dan terecht bij de BSO van Wittering.nl.

Valt zo'n vrije dag op een dag dat u in de middag opvang heeft dan koopt u alleen de ochtenduren bij. Komt uw kind normaal niet op die vrije dag naar de buitenschoolse opvang dan kunt u voor deze dag extra opvang inkopen van 7.30 tot 18.30 (11 uur) of van 7.30 tot 14.30 (7 uur). U kunt hiervoor ook een dag van het vakantiecontract gebruiken.

Wilt u, uw kind(eren) opgeven voor een studiedag? vraag dit dan aan via de ouderapp.

Vooraf wordt er een gezellig en uitdagend vakantie programma samengesteld door onze bso coördinator. Zij bedenkt OKB breed het vakantieprogramma en zorgt ervoor dat er iedere dag een uitdagend activiteitenaabod aangeboden wordt gericht op de leeftijden en de behoefte van de kinderen.