Stel cookie voorkeur in

De Buurtbatterij

De afgelopen periode heeft een aantal kinderen van unit 3 deelgenomen aan het project De Buurtbatterij en daarbij geweldige ideeën ontwikkeld! Vandaag hebben we dit project afgesloten.

Wat is De Buurtbatterij precies?
De Buurtbatterij is een samenwerking tussen bewoners van De Groote Wielen, professionals actief in de wijk en kinderen van Wittering.nl en Kindcentrum De Groote Wielen. De kinderen hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan allerlei ideeën die energie geven (in welke vorm dan ook) aan de wijk en haar bewoners. Deze ideeën nemen we mee en presenteren we aan alle andere betrokkenen van De Buurtbatterij. Vervolgens wordt de haalbaarheid van deze ideeën getoetst. 

En nu? Wat kunt u doen als ouder?
Het is nog niet klaar! De ideeën van de kinderen zijn geweldig, voor de uitvoering hebben we volwassenen nodig. Hoe leuk en uniek zou het zijn als deze ontwerpen uiteindelijk uitgevoerd kunnen worden? Als ouder kunt u helpen om het idee van uw zoon/dochter meer rijp te maken. Wilt u meedoen of meer weten? Dat kan! Op dinsdag 19 maart komen wij om 20:00 uur samen op de Bronkade 1. Hieronder vindt u een vlog met meer informatie: https://youtu.be/uBU4q0uDCrU.  

U bent meer dan welkom! Aanmelden kan per mail t/m 15 maart via susan@academievoorbeeldvorming.nl.

Vriendelijke groet,

Susan Meijburg
Academie voor Beeldvorming

Voor meer informatie over het project: https://www.academievoorbeeldvorming.nl/projects/