Stel cookie voorkeur in

Bring that beat back!

Kaboenk, kaboenk. Zesenzestig keer per minuut. Of honderdachttien. Of honderdveertig. Het klopt altijd. Je hartslag: het eerste ritme dat een mens hoort of voelt. Ritmes zijn de hartslag van het leven: DE BEAT. In ‘Bring that beat back!’ bonkte vanmiddag het duo Maple Swank terug naar de oorsprong van DE BEAT: de hartslag, het lichaam, de schoonheid van de eenvoud.

Voor aanvang van de show in Perron 3 stonden de kinderen van unit 3 te popelen om naar binnen te gaan. Eenmaal toen de voorstelling begon, heeft Maple Swank ons niet teleurgesteld. Het getalenteerde duo heeft met het gehele lichaam vette beats laten horen. Er werd gedanst, gezongen en gelachen. Aan het einde van de voorstelling was er voor de kinderen nog ruimte om vragen te stellen. Met een daverend applaus hebben we Maple Swank bedankt voor een geweldige show!

Maple Swank is opgericht door Andy Ninvalle, een bekende internationale breakdancer, beatboxer en choreograaf. Andy gelooft dat het leven een vorm van kunst op zichzelf is. Zijn favoriete thema’s zijn overwinning, nieuwsgierigheid, rebelsheid en vooral humor. Samen met de Canadese vocaliste/danseres Janice Lambert vormt Andy het duo Maple Swank.

Vindt u het leuk om wat te zien van dit duo? Kijk dan even op het YouTube-kanaal van Maple Swank.