Stel cookie voorkeur in

Crowdfunding Struintuin 2.0

Tijdens de kwartaalstart van afgelopen dinsdag vond de officiële kick-off plaats van de crowdfunding actie voor onze Struintuin 2.0. Zoals we je eerder lieten weten is er de afgelopen tijd al veel gebeurd in onze buitenruimte. Maar er moet ook nog veel gebeuren! Op de planning staan nog: een grote bloemenbank, een mozaïekslang, een begroeide overkapping, een kruidenspiraal, een moeras en een droge plantentuin. En daar is geld voor nodig, veel geld… voor het totale project is €25.000 benodigd!

We hebben zicht op een substantieel bedrag aan subsidie van de provincie, hier zijn echter een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moeten we eerst €2.000,- inzamelen voordat zij de subsidie van eveneens €2.000,- officieel aan ons overmaken.

Om het geld bijeen te krijgen, gaan we o.a. lokale Rosmalense ondernemers benaderen om hun naam aan de Struintuin te verbinden. Uiteraard zou het geweldig zijn als ouders/verzorgers ook hun eigen werkgever en netwerk warm maken voor dit project. En als u een eigen bedrijf heeft; hoe mooi is het om uw naam hieraan te verbinden!

We hopen op uw hulp en op de hulp van de kinderen. De komende weken is er iedere dag, bij aanvang om 8.30 uur en uitgaan van school om 14.00 uur, iemand aanwezig om iedereen die belangstelling heeft, te informeren en de mogelijkheid te bieden om een steentje bij te dragen.

De kinderen hebben allerlei acties bedacht om op deze momenten geld te verdienen voor ‘hun’ groene schoolplein. Zo worden er bijvoorbeeld zelfgemaakte pepernoten, chips, soep en kerstknutsels verkocht. Iedere dag verandert het aanbod. In dit overzicht kunt u alle activiteiten zien die de komende weken gepland staan. Lijkt het u leuk om een keer als hulpouder een activiteit te begeleiden, of heeft u nog boeken om te doneren voor de boekenmarkt? Wij horen het graag. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een donatie te doen op de website crowdfundingvoornatuur.nl (initiatief: ‘Struintuin 2.0’).

Samen zorgen we voor de Struintuin!