Stel cookie voorkeur in

Nieuwsbrief augustus 2019

16-08-2019

NEED TO KNOW

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De start van het nieuwe schooljaar komt in zicht. Hopelijk kijkt u allen terug op een fijne zomer. We willen alle ouders die geholpen hebben met het sproeien van de schooltuin heel hartelijk bedanken. Achter de schermen zijn wij de afgelopen week druk bezig geweest om alle voorbereidingen te treffen zodat we maandag weer fris en boordevol energie kunnen starten. We kijken er naar uit om alle kinderen weer te zien en wensen iedereen een fijn nieuw schooljaar toe. Maandag bent u vanaf 08.15 uur van harte welkom op het schoolplein waar we vanuit verbinding de dag gezamenlijk zullen starten met om 08.30 uur de verstilling.

Op donderdag 22 augustus ontvangt u de volgende nieuwsbrief waarin we o.a. onze nieuwe collega's aan u voorstellen, u alles gaan vertellen over het prachtige bord in de tuin en insteek van het eerste kernconcept binding. Op dit moment willen we u alvast informeren over onderstaande zaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanne van Asseldonk (foto links) heeft met ingang van 1 september gedeeltelijk elders een nieuwe uitdaging gevonden. Ze gaat aan de slag als expert leerlingenzorg bij de Gemeente Moerdijk. Dit betekent dat Sanne nog twee dagen bij ons op school in unit 2 werkzaam zal kunnen blijven. Gefeliciteerd Sanne en succes!

Sanne van Santvoort (foto rechts) en haar partner Jurgen verwachten in januari hun tweede kindje. Van harte proficiat Sanne! We wensen je een hele fijne zwangerschap toe. Sanne van Asseldonk zal tijdens het verlof van Sanne van Santvoort enkele taken overnemen. Over de verdere invulling van het verlof van Sanne, informeren we u ter zijner tijd.

KinderLoop voor Hoop: Op 1 september wordt de KinderLoop voor Hoop georganiseerd. De KinderLoop is onderdeel van de SamenLoop voor Hoop in Rosmalen, een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Deze ziekte raakt ons allen. Dat werd weer pijnlijk duidelijk deze zomer toen de broer van Michelle's man Patrick aan de gevolgen van kanker overleed. Gecondoleerd Michelle met dit grote verlies. 

Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt er op 1 september samen met lotgenoten stil gestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. De KinderLoop start om 10.00 uur met een warming-up. Tijdens de Kinderloop wandelen de kinderen 24 minuten op het parcours. Samen lopen we voor en met kinderen die kanker hebben of hebben gehad. Ouders komen zelf met hun kinderen naar het evenement en kunnen, zo nodig, hun kinderen tijdens het wandelen begeleiden. Ouders/verzorgers kunnen hun kinderen aanmelden via de website. Het inschrijfgeld is € 3,- p.p. en inschrijven kan tot en met 1 september.

Gymaanbod: Komend schooljaar gymt unit 2 op maandag en unit 3 op dinsdag. Op vrijdag wordt er om en om gymaanbod gegeven. Unit 2 gymt in de even weken op vrijdag en unit 3 in de oneven weken.

Luizencontrole: Na elke schoolvakantie worden alle kinderen op luizen en neten gecontroleerd. Om deze controles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we u op deze dagen rekening te houden met het kapsel van uw kind en de haren van uw kind bijvoorbeeld niet in te vlechten.

Binnenschoenen: In de school dragen de kinderen binnenschoenen (gympies, sneakers, slofjes etc.). Zorgt u ervoor dat uw kind deze vanaf maandag weer op school heeft liggen?

Save the date: Op de website en in de app van Wittering.nl vindt u het rooster voor komend schooljaar. Noteert u alvast de kwartaalstartdata (9 september, 12 november, 5 februari en 18 juni) in uw agenda? Tijdens deze ontmoetingsmomenten komen verschillende aspecten van Wittering.nl aan de orde, het is prettig als u allen daarbij aanwezig bent. Over de exacte invulling en het tijdstip informeren we u steeds ruim van te voren.

Tot maandag. Wij hebben er weer zin in!