Stel cookie voorkeur in

Nieuwsflits december 2017

13-12-2017

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Haast onvoorstelbaar hoe snel de tijd is verstreken. We zitten alweer in de laatste schoolweken van 2017. Via deze digitale nieuwsbrief willen we u informeren over de laatste zaken die spelen op school. Daarnaast maken we van deze gelegenheid gebruik om u allen fijne en gezellige feestdagen te wensen en een mooie jaarwisseling!

Kerstontbijt: Op vrijdag 22 december vindt de kerstviering plaats op school. Dit jaar ontbijten de kinderen gezamenlijk in hun eigen kring. Vanaf vandaag hangen er inschrijflijsten bij de kringen (voor unit 1 op het prikbord bij de ingang van unit 1), waarop uw kind kan aangeven wat hij/zij meeneemt. Het is de bedoeling dat alle kinderen iets lekkers meenemen (denk daarbij aan een hapje voor 6 á 8 kinderen) zodat er een lekker en gevarieerd ontbijtbuffet gemaakt kan worden.

Voorlees opa's en oma's: Inmiddels heeft zich al een aantal enthousiaste opa's en oma's gemeld die tijdens de eindkring voor de kerstvakantie een kerstverhaal komen voorlezen in de kring. Voor sommige kringen zijn we echter nog op zoek naar opa's/oma's die het leuk vinden hieraan deel te nemen. Op het prikbord bij de ingangen hangen intekenlijsten. Mocht er al een opa of oma gevonden zijn voor de eindkring van uw kind(eren), is het mogelijk extra opa's en oma's op de reservelijst te zetten. Als het niet lukt om voor iedere kring een opa of oma te vinden dan nemen wij contact op met een van de reserve opa's en oma's. In dat geval kan het gebeuren dat de reserve opa of oma voorleest in een kring waarin niet zijn/haar eigen kleinkind zit. De opa's en oma's zijn vrij om zelf een verhaal mee te nemen (leesduur +/- 15 min.) maar mogen ons natuurlijk ook om een mooi verhaal vragen.

Dringend verzoek projectgroep Wittering VO: Wat een geweldige respons hebben wij gekregen op onze vragenlijst: ‘Hoe ziet de ideale Wittering.nl VO-school er uit?’. Maar liefst 103 mensen hebben deze vragenlijst al ingevuld: HEEL VEEL DANK hiervoor. Onder deze 103 mensen waren echter maar 5 oud-leerlingen. Bovendien bleek er een pagina in de vragenlijst te ontbreken (deze fout is inmiddels hersteld). We vragen u daarom het volgende:
1. Heeft u de vragenlijst al ingevuld (vóór 12.12.2017)? Zou u dan alsnog de vragen op de ontbrekende pagina willen invullen via: https://goo.gl/forms/YHRGF92PdGz01GjB2?
2. Willen alle ouder(s)/verzorger(s) van oud-leerlingen van Wittering.nl hun kind(eren) (nogmaals) vragen de vragenlijst in te vullen? Dat kan via: https://goo.gl/forms/89IuHxXDKHeQxMAM2.
3. Bent u er nog niet aan toegekomen? Dan helpt u ons enorm door alsnog de vragenlijst in te vullen via https://goo.gl/forms/89IuHxXDKHeQxMAM2.
Om iedereen wat extra tijd te geven, blijft de vragenlijst tot a.s. zondag openstaan. We kijken uit naar alle (aanvullende) vragenlijsten, zeker ook van de oud-leerlingen.
Met vriendelijke groeten, Projectgroep 2 Wittering.nl VO (Marieke van de Ven, Doke Tuil-Buurman, Mirjam Janssens, Maya Feuerriegel, Miranda Geenen, Cindy Stump, Marjan Smeulders)

Krentenbaard: In unit 1 is krentenbaard vastgesteld. Klik hier voor meer informatie.

Schoenen kwijt: De binnenschoenen van mijn dochter Lynn Hoogers (Kikkers) zijn sinds vorige week kwijt. Het zijn roze schoenen met klittenband. Op de kast staan eigenlijk dezelfde roze schoenen, maar dan van het merk Rucanor, maat 27. Ik denk dat een ander kind de schoenen van Lynn heeft met de verkeerde maat. Lynn heeft namelijk maat 29. Wilt u thuis eens kijken of uw kind per ongeluk de verkeerde schoenen aan heeft gedaan? Hartelijk dank en met vriendelijke groet, Niki Hoogers.

Vieringen: Bekijk hier de poster met vieringen en activiteiten in de kerk rond Kerstmis en Driekoningen.