Stel cookie voorkeur in

We gaan weer van start!

25-08-2017

Beste ouder(s)/verzorger(s),

De vakantie loopt weer ten einde. Hopelijk kijkt u allen terug op een mooie zomer. De afgelopen week is het team al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar en het inrichten van de diverse ruimtes. Wij hebben er erg veel zin in en kijken er naar uit alle kinderen maandag weer fris en uitgerust te mogen ontvangen!

In de vorige nieuwsbrief lieten we u weten hoe de formatie voor komend schooljaar eruit gaat zien. Omdat Melanie op persoonlijk en lichamelijk vlak het nodige voor haar kiezen heeft gehad, is ze op dit moment nog niet volledig belastbaar. We hebben in Sanne van Asseldonk een bekwame kracht gevonden om unit 2 te ondersteunen tijdens het herstel van Melanie. Sanne stelt zich in de eerstvolgende nieuwsbrief aan u voor. Wilt u voor die tijd kennis met haar maken, wandel dan gerust even binnen om haar de hand te schudden.

Op 19 juli zijn Guus en Tess trotse ouders geworden van Pip Fenna Schonenberg. Wij wensen Guus, Tess en Pip heel veel geluk, liefde en plezier met elkaar toe.

Maandag 28 augustus staat de deur vanaf 08:15 uur voor iedereen open. Om 08:30 uur starten we zoals gebruikelijk met de verstilling. Na elke schoolvakantie worden alle kinderen op luizen en neten gecontroleerd. Om deze controles zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we u op deze dagen rekening te houden met het kapsel van uw kind en de haren niet in te vlechten.

We gaan er weer een mooi jaar van maken. Tot snel!